• screen 1

  Bušenje tiskanih pločica

  Prije nanošenja zaštitnog filma na bakrenu foliju pločice se prethono buše. To se obavlja CNC bušilicom koja odjednom buši više pločica.

 • screen 2

  Nanošenje zaštitnog filma

  Prije jetkanja potrebno je zaštiti mjesta na kojima želimo da ostanu bakreni vodovi. tako obrađene pločice potrebno je osušiti prije jetkanja.

 • screen 3

  Jetkanje pločica

  Nakon nanošenja zaštitnog filma pločice se jetkaju i dolazi do skidanja bakrene folije na željenim mjestima. Takve pločice spremne su za dalju obradu.

ITD tim


NEKAD I DANAS...

PRIJE TRIDESETAK GODINA...


Počevši o male obiteljske firme za izradu tiskanih pločica ITD tim je tokom godina proširivao svoju djelatnost. Od prvotne usluge izrade tiskanih pločica uskoro se ukazala potreba i za projektiranjem raznovrsnih sklopova na zahtjev stranaka te se proizvodnja širila.

DANAS


Proširenjem proizvodnje ukazala se potreba i za proširenjem prostora. Izgradnjom vlastitog proizvodnog pogona pružila se mogućnost za kompletiranje usluge. Od projektiranja pojedinog sklopa do njegove izrade u cjelosti. Najmoderniji strojevi za montažu SMD komponenti kao i linije za lemljenje stvorile su mogućnost kompletne izrade malih serija gotovih sklopova.

MONTAŽA SMD KOMPONENTI NA LINIJAMA ZA MONTAŽU

ITD tim - pogled u budućnost


NAŠ TIM STRUČNJAKA RADI ZA VAS

POČEVŠI OD RAZVOJA, IZRADE PA DO MONTAŽE


Od samog razvoja tiskane pločice po zahtjevu naručitelja ili njene izrade prema gotovom dokumentu dobivenom s nekim od programa za konstrukciju tiskanih pločica pristupa se s velikom pozornošću, kontrolom kvalitete i proizvodnje kako bi svaki komad bio 100% ispravan. Bez obzira radi li se o jednom ili stotinama komada pločica svaka prolazi strogo provjeru ispravnosti i kvalitete.

EKOLOŠKI ASPEKT


Primjenom RoHS (Restriction uf use of certain Hazardous Substances in Electrical and Electronic Equipment) odredbe Europske Zajednice kojom se ograničava uporaba šest opasnih materijala u proizvodnji elektroničkih i električnih proizvoda ITD tim u svojoj proizvodnji ne koristi te štetne materijale.

Proizvodni pogon...

Projektna podrška

Podrška prilikom izrade gerber i drill dokumenata iz programa PROTEL DXP, ALTIUM DXP, ALTIUM DESIGNER i EAGLE dostupna je u PDF formatu na sljedeći linkovima:

Kontaktirajte nas

Ukoliko zatrebate pomoć pri projektiranju ili imate neki drugi upit u svezi izrade tiskanih pločica ili LED rasvjete slobodno nas kontaktirajte.

Adresa: Seljine brigade 75, 10419 Staro Čiče
Telefon: 01 62 15 374
FAX: 01 62 51 080
Mob: 091 62 15 374
E-mail: itd-tim@zg.t-com.hr
E-mail: kontakt@pcb.hr

Izrada: Virtual point